Om LM Hästsport

LM HÄSTSPORT startades 1994 och då var huvudinriktningen att tillverka funktionsdugliga hästtäcken. Det var först 10 år senare som min sambo Carsten Hult (1961-2017) började använda och designa magneter till hästar. Det var i samband med hans jobb som energi behandlare på främst hästar och där såg de fantastiska resultaten. Carstens energibehandling kunde underhållas och förstärkas av magneterna. CH energy magneterna kom ut på marknaden. De har sålts främst till de kunder som Carsten behandlat och på rekommendationer från de som använt magneterna. Några tusen magneter har fått göra nytta åt nöjda kunder. Då Carsten hastigt lämnade oss 2017, var jag bestämd över att inte låta hans livsverk gå till spillo. Därför fortsätter jag att tillverka precis som han designat och vi tillverkat dom tidigare.

Jag har märkt stor efterfrågan,  det finns en del magneter ute på marknaden, men vad jag ofta fått höra är att dessa är bättre, har bättre effekt o.s.v.

Denna hemsida bygger på den hemsidan som CH energy hade. Jag hoppas att folket därute hittar mig och kan läsa om magneterna igen och är välkomna att beställa. Webbshopen är öppen fler produkter kommer att fyllas på efter hand.